Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 16. 07:11, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Huszonegy határsértőt fogtak el Csongrádban

Huszonegy határsértőt fogtak el Csongrádban

Huszonegy afgán határsértőt fogtak el csütörtökre virradóra Röszke és Tiszasziget határában – közölte a rendőrség a honlapján.

Szerda éjszaka Röszke külterületén, a stabil hőkamera segítségével a járőrök hat afgán határsértőt találtak, egy anyát és annak öt gyerekét, akik közül ketten gyermekkorúak. Mivel a nő a gyerekeivel egy nappal korábban is megpróbálta illegálisan átlépni a határt, büntetőeljárás indult ellenük – olvasható a police.hu-n.

Mint írták, csütörtök hajnalban Röszke határában további hat afgánt fogtak el, akik illegálisan lépték át az országhatárt.

Hajnalban Tiszasziget külterületén egy nagyobb csoport határsértőre találtak rá a rendőrök: két szerb állampolgár vezetésével kilenc afgán jutott a zöldhatáron keresztül Magyarország területére. A tájékoztatás szerint a két kísérővel szemben embercsempészés, az egyik határsértővel szemben pedig beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanújával büntetőeljárás, míg a többiek ügyében idegenrendészeti eljárás indult.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.