Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

A modern, innovatív takarítási technológiák alkalmazásának is köszönhetően nyertek újabb megrendelőt, több fordulós pályázaton - tájékoztatott Jánosik Lajos a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A Miskolc, Dél Ipari Park területén, az elkövetkező három évben a Joyson Safety System Hungary Kft. 11 épületének irodáit, üzemét takarítják, és gondozzák a külterületeket is. A cég a passzív biztonsági rendszerek vezető autóipari beszállítója. Termékei között szerepelnek a légzsákok, motoros biztonsági öv behúzók, valamint elektronikai termékek, amelyeket a legnagyobb autógyártó vállalatoknak szállítanak be világszerte.

Az innovatív takarítás része, hogy a legújabb típusú automata súrolós-vízszívós géppel is dolgoznak, valamint a környezetbarát ozmózisos technológiát is alkalmazzák. Az elvégzett szolgáltatási tevékenységeket a Jánosik és Társai Kft. saját fejlesztésű SLA (Service Level Agreement) szoftverével fogják ellenőrizni, és így objektív mérőszámokkal tudják követni a vállalások teljesítését. Kihívás a munkában, hogy ESD, elektromos kisülés ellen védett területtel is érintkező részeken is folytatnak takarítási tevékenységet.


Naponta átlagban tizenöten dolgoznak a létesítmények tisztán tartásán, nagyságrendileg 56 000 négyzetméteren. További személyzet pedig a több mint 100 000 négyzetméter külterület folyamatos rendben tartásán munkálkodik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat