Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Július 30. 09:16, péntek | Belföld

Ismét a buszsávok használatát ellenőrizték Budapesten

Ismét a buszsávok használatát ellenőrizték Budapesten

A szabálytalankodók kiszűréséért kedden és szerdán ismét célzottan ellenőrizte a buszsávok használatát a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a BKK és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (Föri).

A kétnapos ellenőrzés alatt a rendőrök 54 szabálytalanság miatt intézkedtek, 37 járművezetőt bírságoltak meg a helyszínen és három szabálysértési feljelentést tettek a buszsáv jogosulatlan használata miatt.
Vezetés közben kézben tartott mobiltelefon miatt két, tilos jelzésen áthaladás miatt egy esetben szabtak ki bírságot. A rendőrök bukósisak és gyermekbiztonsági rendszer hiánya, kerékpársáv jogosulatlan használata, szabálytalanul szállított rakomány, lejárt vezetői engedély és kötelező felelősségbiztosítás hiánya miatt is intézkedtek - áll a közleményben.
A BRFK, a Föri és a BKK együttműködésében továbbra is várhatók hasonló ellenőrzések a fővárosban - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára