Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Augusztus 06. 10:10, szerda | Bulvár
Forrás: fullank.com

Jennifer Aniston végre lekörözte volt férje kedvesét

Jennifer Aniston végre lekörözte volt férje kedvesét

Igaz, nem úgy, ahogyan vágyott rá, csak a keresete lett több, mint Jolie-é.

Sandra Bullock keresett a legjobban a hollywoodi színésznők közül az elmúlt évben - derül ki a Forbes magazin listájából. Az 50 éves Oscar-díjas filmcsillag, aki legutóbb a Gravitáció című sci-fi női főszerepében aratott sikert, 2013 és 2014 júniusa között 51 millió dollárt tehetett zsebre, ezzel a tavalyi hetedik helyéről az élre ugrott az amerikai lap becslései alapján összeállított listán.

A második helyen a mindössze 23 éves Jennifer Lawrence végzett 34 millió dollárral; Az éhezők viadala című film sztárja már tavaly is a második helyet szerezte meg. A harmadik Jennifer Aniston lett 31 millió dollárral, egyet előrelépve a rangsorban.

A következő helyeken Gwyneth Paltrow, majd megosztva Cameron Diaz és Angelina Jolie végzett, Jolie a tavalyi első helyéről csúszva vissza. Szintén nagyot bukott Kristen Stewart, akinek az elmúlt évben havi átlagban 1 millió dollárral kellett beérnie, és ez a tavalyi bronzérem után most csak ahhoz volt elég, hogy éppen bekerüljön a tízes élbolyba.

Hogy Jennifert mennyire tölti el elégedettséggel a tudat, miszerint sokkal többet keresett, azaz nyilván sikeresebb, és keresettebb, mint Jolie, nos, arról nem szól a fáma. Azt viszont régóta rebesgetik, hogy a két díva a mai napig ferde szemmel néz egymásra, bár Jennifernek erre némileg több oka van, így elképzelhető, hogy e tény azért szolgáltat számára némi elégtételt.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.