Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 08. 05:01, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Két kamionos is leszerelte a rendszámot, hogy ne kelljen útdíjat fizetnie

Két kamionos is leszerelte a rendszámot, hogy ne kelljen útdíjat fizetnie

Szabálytalan kamionosokkal szemben intézkedtek az M1-esen a győri rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri állománya a közrend és a közbiztonság, valamint a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében, folyamatos ellenőrzéseket végez az autópálya megyei szakaszán. Április első hetében is kiemelt figyelmet fordítottak a rendőrök a balesetek megelőzése érdekében a tehergépjárművek szabálytalan előzéseinek, a leállósáv indokolatlan használatának visszaszorítására, a teherszállítási és vontatási szabályokat megszegők, valamint az ittas, vagy bódult állapotban vezetők kiszűrésére is.

Ennek keretében intézkedtek a megyei Forgalomellenőrző Alosztály rendőrei - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kollégáinak jelzése alapján - április 4-én és 5-én két román állampolgárságú kamionsofőrrel szemben. Mindketten eltávolították a kamionjuk első rendszámtábláját azzal a céllal, hogy az útdíjfizetést ellenőrző kamerák által a gépjárműjük azonosíthatatlanná váljon.

A két férfit a rendőrök elfogták és az illetékes Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára