Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Augusztus 20. 19:39, hétfő | Helyi
Forrás: Cságoly Szilvia

Kitüntetéseket és elismeréseket adtak át Szent István ünnepén

Kitüntetéseket és elismeréseket adtak át Szent István ünnepén

Augusztus 20-án, Államalapító Szent István királyunk, és az új kenyér ünnepén került sor idén is a városi elismerések átadására.

Augusztus 20-án, délután 17 órakor kezdődött az Államalapítás és az új kenyér ünnepe városunkban. A Himnusz után Sipos László, a Soltis Lajos Színház színésze szavalta el az ünnepre választott verset, majd Fehér László, városunk polgármestere mondta el ünnepi beszédét. A beszéd után a 40 éves Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár három munkatársa, Pálné Horváth Mária,Lónainé Kondics Zsuzsanna, és Szalóky Attila vehetett át kitüntetést a városvezetőtől.

Joós Viktória dalos közreműködése után a történelmi egyházak képviselői, Kirner Antal Zoltánkatolikus plébános, Rácz Dénes, evangélikus lelkész, és Németh Tamás református lelkészáldotta meg az új kenyeret. A Tücsök Bábcsoport által előadott bábfantázia után került sor a városi és a kistérségi kitüntetések átadására.

Celldömölk Város Önkormányzata nevében, Pedagógus nap alkalmából Celldömölk Városért elismerésben részesült Kerekes Gábor, Kovácsné Keszei Zsuzsanna, Ozorainé Gyarmati Magdolna, Szabóné Limpár Tímea, Szabóné Németh Mária.

Semmelweis nap alkalmából, Celldömölk Városért elismerésben részesült Dr. Farkas Péter Imre, Figder Jenőné, Horváth Katalin, Dr. Prohászka Ildikó, Tóth Lászlóné.

Augusztus 20., Állami ünnepünk tiszteletére alapított Celldömölk Városért Érdemérem elismerésben részesült Bali Jánosné, Csiszár Istvánné, Enyinginé Dr. Batári Borbála, Jeney Zsolt, Salamonné Csótár Adrienn.

Celldömölk Városért Emléklap elismerésben részesült Czigány Gyula, Győri Elemérné, Orth Imréné.

Az elismeréseket Fehér László, Celldömölk Város polgármestere, Söptei Józsefné alpolgármester, és Farkas Gábor jegyző adták át a kitüntetetteknek.

A Celldömölki Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulási Tanácsa nevében Kemenesaljáért díjat kapott Bors László, Tamás Judit, Hajba Éva, Kovács Zoltánné, Dr. Szente Tamás, Tar István Jánosné, Lampért Sándorné, Varga József, Keresztúri Csabáné, Keresztes Lászlóné.

Az elismeréseket Fehér László, a Társulási Tanács elnöke, Keresztes István a Társulási Tanács alelnöke, valamint Mayer Noémi a Kistérségi Munkaszervezet vezetője adták át.

A kitüntetetteknek ezúton is gratulálunk!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: