Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 30. 15:08, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kölcsönkért rollert akart eladni

Kölcsönkért rollert akart eladni

Az óbudai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit.

Sikkasztás kísérletének gyanúja miatt indult eljárás a budapesti M. Martin ellen, aki 2021. június 26-án egy balatonfüredi kölcsönzőből próbakörre elkért egy elektromos rollert, amit nem vitt vissza, és a tulajdonos telefonhívásaira sem reagált – közölte a rendőrség.

A sértett egy internetes közösségi oldalon szembesült azzal, hogy a férfi eladásra kínálta a lopott kétkerekűt, melyet a fővárosban, egy III. kerületi benzinkúton akart átadni a vásárlónak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei 2021. június 27-én kora délután a benzinkúton elfogták a 22 éves férfit, akinél az eladásra szánt elektromos rollert is megtalálták. M. Martint gyanúsítottként hallgatták ki, kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Címkék: óbuda, rendőr, roller

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.