Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Június 30. 15:08, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kölcsönkért rollert akart eladni

Kölcsönkért rollert akart eladni

Az óbudai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit.

Sikkasztás kísérletének gyanúja miatt indult eljárás a budapesti M. Martin ellen, aki 2021. június 26-án egy balatonfüredi kölcsönzőből próbakörre elkért egy elektromos rollert, amit nem vitt vissza, és a tulajdonos telefonhívásaira sem reagált – közölte a rendőrség.

A sértett egy internetes közösségi oldalon szembesült azzal, hogy a férfi eladásra kínálta a lopott kétkerekűt, melyet a fővárosban, egy III. kerületi benzinkúton akart átadni a vásárlónak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei 2021. június 27-én kora délután a benzinkúton elfogták a 22 éves férfit, akinél az eladásra szánt elektromos rollert is megtalálták. M. Martint gyanúsítottként hallgatták ki, kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Címkék: óbuda, rendőr, roller

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket