Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 26. 22:57, vasárnap | Helyi

Küzdelmes játékmenetben győztek a celldömölki asztaliteniszezők

Küzdelmes játékmenetben győztek a celldömölki asztaliteniszezők

A vártnál nehezebb volt a győzelem a Szuperligában

CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels – Szlovák U-21-es válogatott 6-4

Miután a két csapat szlovákiai találkozóján 6-3-ra nyertek a celliek, így ők számítottak a mérkőzés esélyesének. A találkozó ennek megfelelően kezdődött, hiszen a párosok első játszmáját a hazai duó nyerte, igaz, a lehető legkisebb arányban. Ezt követően, kisebb meglepetésre a vendégek nyerték a következő két játszmát. Ezután aztán erősített a Fazekas-Kriston páros és megszerezték a mérkőzés első győzelmét. Az első egyéni mérkőzésen azonban egyenlítettek a vendégek. A következő három mérkőzésen a hazaiak, ha kissé nehezen is, de győzni tudtak. A kilencedik mérkőzés után a szívósan küzdő vendégek 5:4-re zárkóztak fel. Ekkor a szlovák szövetségi kapitány becserélte a negyedik játékosát, mintegy jelezve ezzel, hogy lemond a lehetséges döntetlenről. Szita élt is a felkínált lehetőséggel és villámgyorsan megszerezte a társainál jóval kisebb tudású ellenfele ellen a győzelmet. Ezzel a sikerrel a celliek a csoportjuk első helyén végezve, várják a következő ellenfelüket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.