Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Március 24. 11:55, szombat | Helyi
Forrás: www.origo.hu

Mega mánia: Istvánt megmentette a zsűri, Szűcs Ádám ment haza

Mega mánia: Istvánt megmentette a zsűri, Szűcs Ádám ment haza

Szűcs Ádám annyit vigyorogott a Megasztár március 23-i show-jában, hogy még a zsűri is ezzel foglalkozott hosszabban - a nézők viszont erre nem voltak vevők, Horváth Istvánnal kiesőhelyre tették őt, Mester Tamás pedig haza is küldte.

Az este során olyan dalokat hallhatott a tévéző, mint a Fighter (Christina Aguilera), az American Idiot a Green Daytől, a Lenny Kravitz-féle Are You Gonna Go My Way, a Linkin Parktól a Numb, a Magna Cum Laude Pálinka dal-a vagy a Don't Stop The Music (Rihanna). A dala közben nem annyira éneklő, mint inkább kiabáló Horváth István, a figurát kissé metálosra, de legalább hard-rockra vevő Talán Tamás és a folyamatosan vigyorgó Szűcs Ádám maradtak a végére, mint a három legkevesebb voksot kapott előadó - TalánAttila végül nézői szavazatokkal megmenekült.

Bochkor zsűritag szerint Horváth teljesítménye ingadozó volt, de őt vitte volna tovább a következő körbe, Falusi Mariann és Bereczky is őt nevezte meg továbbjutónak. Ez azonban nem jelentett egyenes továbbjutást addig, míg Mester Tamás nem döntött mellette, így Till Attila és Liptai Claudia Szűcs Ádámot vigasztalták éjfél felé, a műsor végén.

Jövő héten a "végzetes vonzerő" lesz az összekötő téma, Bochkor Gábor lesz a felkészítő, így ő dönt majd a kieső személyéről is - abból a kettőből, akiket a tévézők olyan helyzetbe juttatnak.

Fotó: tv2.hu/megasztar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe