Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Március 04. 13:17, vasárnap | Helyi
Forrás: www.blikk.hu

Mega-mánia: Rendőrből lett Megasztár!

Mega-mánia: Rendőrből lett Megasztár!

Most induló sorozatunkban nyomon követjük a kemenesmagasi Horváth István útját a Megasztár döntőjében!

Csalódott a rendőri létben Horváth Isti (25), a Megasztár felfedezettje. Azt mondja, a sors keze lehet abban, hogy a mundért fellépőruhára cserélte. Két éve azért fordított hátat a tehetségkutatónak, hogy a Rendészeti Iskolában rendőrré válhasson.

Most éppen ellenkezőleg történt. – Abbahagytam, kész, vége. A rendőri élet nem jött be nekem, nem így képzeltem, túlságosan unalmas, pepecselős. Meg aztán, Vas megyei gyerekként lehet, hogy az Alföldre küldtek volna dolgozni. Na, ezért sem lelkesedtem.

Lehet valami sorsszerű abban, hogy továbbjutottam, mert így már biztosan tudom, hogy az énekléssel akarok foglalkozni – mondta a jó hangú exrendőrtanuló, aki Józsa Janka ellenében jutott tovább. Drámai perceket hozott a párbaj, amely kettészakította a zsűrit. Mester Tamás és Falusi Mariann Isti mellett álltak, Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán azonban hezitáltak. – Legközelebb őket is meg akarom győzni – ígérte Isti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.