Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Május 26. 19:33, szombat | Helyi
Forrás: www.blikk.hu

Megamánia: Radics Gigi nyerte a tehetségkutatót

Megamánia: Radics Gigi nyerte a tehetségkutatót

Horváth István, a kemenesmagasi Megasztáros a pénteki döntőben újra a produkció színpadára lépett.

A Megasztár Fináléjában két női versenyző; Radics Gigi és Szakos Andrea mérte össze tudását. A lányok egész héten keményen készültek a döntőre. Mindketten hét-hét dalt tanultak meg és adtak elő.

A finálét Flo Rida nyitotta meg méghozzá úgy, hogy a két finalistával; Radics Gigivel és Szakos Andreával énekelt duettet, a kórust pedig a már kiesett megások alkották.

A rendkívül látványos "hófehérbe öltözött" show-ban a lányok szólódalai mellett közreműködtek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei. Tolvai Renáta Szakos Andreával nyitotta a duettek sorát egy pörgős Christina Aguilera számmal. Aztán Radics Gigi következett Tóth Vera - a Megasztár első szériájának győztesének - kíséretében. A lányok New Yorkba varázsolták a közönséget. Gigi és Vera duettje után Tilla csak annyit tudott mondani, hogy "majdnem megettem az adásmenetemet" - annyira tetszett a műsorvezetőnek.

Aztán jöttek a fiúk; Caramell a Megasztár második szériájának győztese Szakos Andreával ragadott mikrofont. Király Viktor, pedig Radics Gigivel énekelt, ők R. Kelly "I Believe I can fly" című dalával hódították meg a közönséget. Bereczki Zoltán úgy jellemzte a salgótarjáni lányt, hogy "benne van a zene, és ki is jön belőle!"

A show talán legkiélezettebb mozzanata a párbaj volt, a lányok a "Lady marmalade" című számot énekelték. A finalisták érezhetően apait-anyait beleadtak, melyet a közönség vastapssal és jónéhány szavazattal díjazott.

- "Nincs vesztese a mai estének, menjetek és kápráztassátok el a világot!" - mondta Bereczki Zoltán.

Címkék: megasztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe