Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 11. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megérkezett a legkisebb Beckham

Megérkezett a legkisebb Beckham

Tegnap reggel végre világra hozta negyedik gyermekét Victoria Beckham, így most már egy örökösnője is van Anglia leghíresebb családjának.

Sztárcsemetét ennyire még nem várt a világ, mint Beckhamék negyedik utódját. A hosszú, pletykákkal és elméletekkel teli kilenc hónap pedig véget ért vasárnap, a korai órákban, amikor először felsírt a kislány. A pici majdnem három és fél kilóval született, illetve jobban mondva emelték ki anyukájából az orvosok. Victoria ugyanis ismét, mint három fia esetében, a császármetszés mellett döntött. A névválasztás tekintetében azonban már korántsem voltak ilyen határozott elképzelései. Először ugyanis mielőtt elkeresztelnék, meg akarják ismerni Daviddel családjuk legújabb tagját.

Az okosok azonban arra tippelnek, hogy a Luna, az Atlanta - utalva arra, hogy az Atlanti-óceán fölött repkednek folyamatosan -, és a Beverly - a pici fogantatásának helyszíne után, akárcsak Brooklyn esetében - közül kerül majd ki a győztes. Középső fiúk, Romeo ötletét, miszerint legyen Justine Bieber Beckham, elvetették a szülők, mert korántsem akkora rajongói a kanadai popsztárnak. Becks örömét pedig csak fokozza, hogy a pályán is olyan gólt lőtt a hétvégén, amire nem sokan képesek.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.