Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. December 01. 15:42, vasárnap | Bulvár
Forrás: napiaszonline.hu

Meghalt Paul Walker! (videó)

Meghalt Paul Walker! (videó)

Paul Walker, a Halálos Iramban filmek főszereplője, életét vesztette egy autóbalesetben. A színész egy Porsche GT anyósülésén ült, mikor egyik barátja elvesztette uralmát a kocsi felett, és egy lámpaoszlopnak csapódtak, azután pedig egy fának. Walker-t gyászolja családja, rokonai, színésztársai, Hollywood, és az egész világ.

Paul Walker életét vesztette egy autóbalesetben. egy jótékonysági rendezvényen, amikor barátja új autóját akarták kipróbálni. A 40 éves színész az anyósülésen ült. Az autó egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott. A Porsche kigyulladt a baleset után, ami a Santa Clarita-ban történt, észak Los Angelesben, körülbelül 15:30-kor november 30-án. A balesetet látva a közelben lévő emberek azonnal a helyszínre siettek, hogy eloltsák a tüzet, de az annyira nagy volt már, hogy a poroltó semmit sem ért.
A filmsztár legismertebb filmjei a Halálos Iramban hat részes akciófilm, a hetedik részt pedig jelenleg forgatták. A színész hivatalos Facebook oldalára már felkerült halála.

Ame Van Iden, Walker menedzsere, e-mailben tájékoztatta a médiát Walker haláláról: „Sajnos, meg kell erősítenem azt a hírt, hogy Paul elhunyt tegnap délután egy autóbalesetben.” A színész Facebook oldalára is felkerült egy üzenet: „Fájdalommal, és szomorú szívvel megerősítjük, hogy Paul, a Reach Out Worldwide rendezvényén egy tragikus balesetben elhunyt. Egy barátjával utazott, aki szintén életét vesztette. Türelmeteket és megértéseteket kérjük, hogy a hír sokkolt, és még fel kell fognunk ezeket a szörnyű híreket.”

A rendezvény alatt, Walker és a barátja úgy döntöttek, kipróbálják a vadonat új Porsche GT-t. A szemtanúk videókat tettek fel az internetre ahogy a roncsokat elkerítik a tűzoltók és a mentők. A fotókon is jól látható, hogy az autó teljesen totálkáros lett, elégett, és felismerhetetlenné vált. A hír hallatára, a rendezvényen levő barátok azonnal a helyszínre siettek.
Antonio Holmes, aki szintén a helyszínre sietett így nyilatkozott: „ Mindannyian kirohantunk, autóba ültünk, és egy tűzoltó készüléket vittünk magunkkal, hogy minél hamarabb el tudjuk oltani. De semmit sem használt. Csapdába estek a kocsiban. Mi meg próbáltuk….. Mi megpróbáltuk…. "

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.