Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 07. 07:35, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Megindult az RTL bosszúhadjárata Alekosz ellen

Megindult az RTL bosszúhadjárata Alekosz ellen

Alekosz ügyvédi csapata gőzerővel dolgozik azon, hogy minél jobban jöjjenek ki anyagilag a görög elcsábításából.

Minden erőfeszítésük ellenére azt még ők sem tudták megakadályozni, hogy az RTL Klub megfossza egykori emberét havi egymillió forinttól, a nyereményautójától és a lakásától.

Az RTL Klub ígéretéhez híven elindította Nagy Alekosz ellen szerződésszegés miatt a korábban emlegetett pert. A ValóVilág negyedik szériájának győztese egy hónapja nem kapja már a korábban megnyert havi egymillió forintot, valamint többi értékétől is búcsút kell vennie lassan.

- A havi egymillió forintot utoljára novemberben utalták nekem. Megkezdődött a lakásom és az autóm visszavételi eljárása is. Azonban nem ezek fájnak nekem a legjobban, hanem az, hogy a beígért maldív-szigeteki utazásra nem tudom elvinni Tündét - panaszkodott az Új Ásznak Alekosz, aki nem érti, miért volt erre a lépésre is szükség.
- A szívügyem volt az utazás, egyrészt Tünde miatt, mivel megígértem neki, hogy elviszem, másrészt nekem is jólesett volna egy kis környezetváltozás. Fordított esetben én nem kevertem volna össze a nyereményutat a lakással, a pénzzel és az autóval. Úgy érzem, ez egy másik kategória - tette hozzá a görög, aki mindenképpen kárpótolni fogja élete egyik szerelmét.

Mivel azonban a TV2 nem csak az ÖsszeEsküvők műsorára "vásárolta meg" magának Alekoszt, nyilvánvalóan folynak a tárgyalások a továbbiakkal kapcsolatban. - Nem titok, hogy hosszabb távon számítunk egymásra a csatornával. Mivel ez még szupertitkos dolog, nem árulhatok el konkrétumot róla, de annyit elmondhatok, hogy nagy durranás lesz! - zárta mondandóját Alekosz.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.