Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 22. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Michael Douglas fia a börtönben is drogozott

Michael Douglas fia a börtönben is drogozott

A világhírű színész fiát a múlt évben drogkereskedés vádjával öt év börtönbüntetésre ítélték. A hatóságok vádalkut kötöttek vele, ezért úgy tűnt ez év decemberében szabadulhat, de a fiú megint óriásit hibázott.

Pár nappal az után, hogy egy kábítószer kereskedő ellen tanúskodott Cameron Douglas, és már úgy tűnt enyhítenek büntetésén, a 32 éves fiatalembernél drogot találtak a börtönben. Így ismét a vádlottak padjára került. A híres papa ugyan nem vett részt fia tárgyalásán, de így nyilatkozott: "Cameronnak mindenért felelnie kell, amit tett. Úgy tűnt, jó úton halad, de amint ez a történet is mutatja, még mindig nem gyógyult meg. Sajnos nem segít rajta, hogy reflektorfényben vagyunk. A drogfogyasztás egy betegség, amiből a börtönben nagyon nehéz kikavarodni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.