Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 10. 06:06, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Nagy Anett - Gólkirálynőből üzletasszony

Nagy Anett - Gólkirálynőből üzletasszony

Nagy Anett, a 2000-es évek legjobb hazai női labdarúgója volt.

A válogatott focista az idén vonult vissza az aktív játéktól, azóta az Andonik Médiaválogatott gálacsapatának oszlopos tagja, sikeres üzletasszony és egy tehetséges tízéves kisfiú, Dominik büszke édesanyja.

„Amióta az eszemet tudom, focizom, de kislányként először a kézilabdát próbáltam ki versenyszerűen. Emlékszem a kilencvennégyes VB-n az olaszoknak szurkoltam. A Fradi korosztályos kézilabda csapatával éppen egy edzőtáborba készültem. Az elutazás előtt azonban eltört a mécses, és a szűnni nem akaró zokogásom után édesanyámék szóltak a kézilabdaedzőnek: ,.Nincs mit tenni, Anett a focit választotta…” - emlékszik a kezdetekre.

Azóta 82-szeres válogatott labdarúgó lett, a magyar csapat büszkesége. ANETT, AZ ÜZLETASSZONY: Nagy Anett még játékos pályafutása alatt gondolt a jövőjére, ma már sikeres üzletasszony. „Az Andonik Reklámügynökség egy olyan üzleti vállalkozás, amely teljes körű sportreklám szolgáltatást biztosít partnerei részére. Szinte valamennyi sporteseményen jelen vagyunk. Legújabb tevékenységként pedig rendezvényszervezésbe kezdtünk, melynek első igazi nagy durranása a Velencei Korzón lebonyolított Magic Day volt. Melyből a labdarúgás sem maradt ki. Visszavonulásom után meghívást kaptam a Magyar Média Válogatott csapatába, ahol nagyon jól érzem magam egyetlen nőként – meséli büszkén Anett – gálacsapatként járjuk az országot és akár őrült dolgokat is bevállalunk” Anett és kollégái szerint egy sikeres rendezvény forgatókönyvéből a sport - zene - barátok és üzleti partnerek sohasem hiányozhatnak, persze megfűszerezve egy kis varázslattal.

„Velencén az Andonik Magic Dayen üzleti partnereim előtt színpadra lépett Gájer Bálint, Ricky és a világrekorder bűvész Lui is, aki mindenkit elvarázsolt. Este pedig egy fényűző Kada Fashion Show tette fel a koronát a napra. Az álmunk megvalósult! Nagyon örülök, hogy részese lehettem egy ilyen varázslatos napnak” – összegzi a sikeres üzletasszony.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára