Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 02. 12:14, hétfő | Helyi
Forrás: Stemmer István

Nagy küzdelem a bajnoki trónkövetelő ellen

Nagy küzdelem a bajnoki trónkövetelő ellen

Celldömölki VSE-Switelsky-Wevalka - PTE-PEAC-KALO MÉH 5:5

Celldömölki VSE-Switelsky-Wevalka - PTE-PEAC-KALO MÉH 5:5

Izgalmas mérkőzésen őrizte meg, immár négy éve tartó hazai veretlenségét az Extra Ligában, a Celldömölki VSE-Switelsky-Wevalka csapata a PTE-PEAC-KALO MÉH együttese ellen. Már a két gárda összeállítása jelezte, hogy nem minden napi mérkőzés lesz, hiszen mindkét oldalon csupa, valamilyen szintű válogatott játékos állt a zöld asztalhoz. A hazaiak a már megszokott Fazekas Péter-Nagy Krisztián-Szita Márton trióval próbálták megszerezni a bajnoki pontokat a vendégek, Pázsy Ferenc-Lakatos Tamás-Dudás Róbert összeállítású gárdája ellen. A találkozó a Fazekas-Nagy páros sikerével kezdődött a Lakatos-Pázsy duó ellen. Ekkor vezettek a hazaiak utoljára a mérkőzés folyamán, ugyanis Dudás egalizálta az eredményt Szita ellen és ezt követő egyes mérkőzések után mindig a pécsiek vezettek. Látványos labdamenetek, ugyanakkor bosszantó hibák is előfordultak az egyes összecsapásokon, amelyek végig izgalomban tartották azokat, akik kilátogattak, vagy nem sajnálva az időt és a fáradtságot, Pécsről utaztak el a sági sportcsarnokba A döntetlent aztán Nagy biztosította az est utolsó mérkőzésén Dudás ellen. A mérkőzések játszmánkénti alakulása a mellékelt jegyzőkönyvön jól nyomon követhető. Az izgalmas találkozó érdekessége volt, hogy a pécsi szurkolók hangerőben fölé nőttek a hazai biztatóknak.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok:
Klampár Tibor, a hazaiak mestere: ezen a szinten nem engedhető meg, hogy valaki egy mérkőzést sem tud nyerni.
Ács Pongrác, a vendégek edzője: a döntetlenért jöttünk. Előnybe kerültünk a bajnoki címért vívott harcban, hiszen tavasszal mi leszünk a vendéglátók.

Szöveg és fotó: Stemmer István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.