Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. Szeptember 19. 14:45, szerda | Belföld

Örömteli utazás egyszerűbben -autósegély-szolgáltatás ajánlattal erősít a megújult ClubSmart

Örömteli utazás egyszerűbben -autósegély-szolgáltatás ajánlattal erősít a megújult ClubSmart

A Shell hűségprogramjának tagjai mostantól nemcsak digitális kártyával gyűjthetik pontjaikat mobiltelefonjukon keresztül, hanem sokkal szabadabban használhatják fel azokat.

A program új autósegély-szolgáltatásának köszönhetően pedig nyugodtabban kelhetnek útra, így teljes mértékben a vezetés élményére koncentrálhatnak.
Manapság egyre ritkábban látni, hogy valaki az út szélén saját maga áll neki kereket cserélni, vagy más autósokat int le segítséget kérni. Ez nemcsak a nőkre igaz - a férfiak is egyre kevésbé kezdenek neki utcai ruhában bíbelődni a pótkerékkel. Persze ez azzal is magyarázható, hogy a mai autók már bonyolult szerkezetek, és akár egy egyszerű akkumulátorcsere is komolyabb szakértelmet igényel.
Pedig az olyan kellemetlen meglepetések, mint a defekt vagy hirtelen elfogyott benzin, mostanság is gyakran teszik próbára a gyanútlan autósok idegeit nemcsak hosszabb utazások, hanem a napi ingázások során is. „Az emberek általában azt gondolják, hogy velük semmi baj nem történhet, ezért amikor ez mégis bekövetkezik, nem tudják, mihez kezdjenek. Az új autók rendelkeznek valamilyen színtű autósegély-szolgáltatásra kiterjedő biztosítással, amelyet általában a vételár tartalmaz a garancia erejéig. A többiek számára jelenthet optimális megoldást a ClubSmart Program keretében nyújtott szolgáltatás, vagyis mobilitási garancia, amely leveszi a vállukról ezt a terhet” – mondta el a ClubSmart autósegély-szolgáltatás biztosítási partnere, az Allianz Assistance magyarországi vezetője, Nagy Róbert.
„A tervezésnek nagyon fontos szerepe van. Sokkal nyugodtabban kelünk útra, ha megpróbáljuk tudatosan átgondolni, merre megyünk, hosszabb utazások alkalmával hol tankolunk, hol étkezünk, hol pihenünk, vagy hogy vészhelyzetben mi a teendő”– emelte ki Czebe Sándor, a Safedrive Kft. biztonságtechnikai trénere. Ideális esetben ennek része, hogy minden indulás előtt – a hétköznapokban is – körbejárjuk az autót, meggyőződünk a gumik épségéről, vagy, hogy nem történt-e kár időközben autónkban, illetve figyelünk arra, hogy hol parkolunk. „Mindenképpen egyszerűbb és biztonságosabb a parkolóhelyhez hívni a segélyszolgálatot” – hangsúlyozta a szakember. „Mindig figyeljünk a műszerfal jelzéseire – ha a kontrollámpa pirosra vált, vagy feltűnik az autó megváltozott viselkedése, mindenképpen álljunk meg. Természetesen az sem mindegy, hogyan tesszük ezt. Hirtelen reakcióra is szükség lehet, ilyenkor először ellenőrizzük a tükörben, hogy nem sodorjuk-e veszélybe a többi közlekedőt – sőt akár a vészvillogót is bekapcsolhatjuk. Műszaki hiba esetén szinte bárhol félrehúzódhatunk, és a megállás után azonnal állítsuk le a motort. Ha szükséges, féktávolságnyira tegyük le az elakadást jelző háromszöget, és menjünk a járműforgalomtól védett területre.”
Ha biztonságosan leparkoltuk autónkat és magunkat is biztonságba helyeztük, már csak ki kell hívni a ClubSmart Allianz Assistance által üzemeltett autósegély-szolgálatát, akik onnan átveszik az irányítást és gondoskodnak arról, hogy minden gördülékenyen menjen. A program aktív tagjai számára elérhető autósegély-szolgáltatást defekt, akkumulátor lemerülés, téves üzemanyag tankolás, üzemanyag kifogyás esetén lehet igénybe venni, illetve tanácsadást is lehet kérni, például az autó sérülésével járó esetekben.„Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk úgy megújítani a ClubSmart programot, hogy az olyan hasznos előnyöket kínáljon vásárlóink számára, amelyek örömtelibbé teszik és egyben megkönnyítik az utazásaikat. Tavaly mutattuk be továbbfejlesztett minőségi üzemanyagainkat, tavasszal új étel-ital kínálatot fejlesztettünk ki Fördős Zé-vel, és elindult a töltőállomásaink shopjainak átalakítása is, amelynek köszönhetően ma már sokkal modernebb környezetben pihenhetnek meg vendégeink - ezek mind-mind fontos összetevői a gondtalan utazásnak a nyaraláskor és a hétköznapokban egyaránt” – hangsúlyozta ki Bujdosó Andrea, a Shell Hungary Igazgatóságának elnöke. „A hozzánk betérőknek nemcsak különleges vásárlási élményt szeretnénk nyújtani, hanem elkísérni őket a teljes utazáson. Az Allianz Assistance közreműködésével biztosított új autósegély-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy gondoskodjunk hűséges vásárlóinkról, utasaikról és autójukról, bármerre is vigye őket az útjuk. Az új, mobiltelefonon keresztül elérhető digitális kártyának köszönhetően a használat is sokkal egyszerűbb lesz, s az applikáció segítségével a pontok alakulásának nyomon követése is könnyebb.”
Emellett a megújult ClubSmart program számos új meglepetéssel jutalmazza a hűséges vásárlókat – az időszakosan elérhető exkluzív ajándékok mellett újdonság, hogy a tankolással gyűjtött pontok kedvezményre válthatók a shopban található termékekre, szolgáltatásokra vagy üzemanyagra, és mostantól minden 10 pont 10 forint kedvezményt jelent a vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig. Az új partnereknek köszönhetően pedig a Booking.com-on foglaláskor, és a Rentalcars.com-on autóbérlésnél is lehet már ClubSmart pontokat gyűjteni.
További információ a megújult ClubSmart Programról a www.clubsmart.hu oldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 18:04, vasárnap | Belföld

Soron kívüli kémiai szúnyogirtás lesz a Balatonnál

Újabb kémiai szúnyogirtást rendel el a Balatonnál keddtől az üdülőrégió önkormányzatait tömörítő Balatoni Szövetség (BSZ) - közölte a szervezet elnöke szombaton az MTI-vel.

2019. Június 16. 16:03, vasárnap | Belföld

A jövő évi költségvetést kezdi tárgyalni az Országgyűlés

Az Országgyűlés a jövő héten ötnapos üléssel folytatja munkáját. A képviselők szerdától péntekig, összesen akár több mint 30 órában tárgyalhatják a kormány 2020-ra szóló költségvetési javaslatát.

2019. Június 16. 12:01, vasárnap | Belföld

Vonat gázol halálra egy férfit Hajdúböszörményben

Vonat gázolt halálra egy férfit Hajdúböszörményben vasárnap reggel - közölte honlapján a rendőrség.

2019. Június 16. 11:00, vasárnap | Belföld

Zivatarokkal ér véget a kánikula

Vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula.