Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 22. 14:00, szerda | Sport

Rally: Több mint reméltük!

Rally: Több mint reméltük!

Teljes sikerrel zárult a Ritmus ASE számára a Steelvent Salgó Rallye!

Támogatott pilótái közül a Turán-Bagaméri páros remek, taktikus versenyzéssel és az elmúlt időkben ritkán látható fölénnyel nyerték meg a versenyt a Volkswagen Polo R5-el!!

A Klausz-Csányi páros az 5. helyen végzett, míg Vizelli Karcsiék a 11. helyen fejezték be a nagyon nehéz és fárasztó versenyt.



Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Büszke vagyok mindenkire, remek eredményt értek el a fiúk. Turán Frici nagyon magabiztosan versenyzett, az első körben megnézte a lehetőségeket, majd a 2. körben nagy rohamot intézett, amivel el is döntötte a versenyt. Ezután már csak be kellet volna osztania az előnyt, azonban annyira magabiztosan érezte magát az autóban, hogy tovább növelve előnyét több, mint egy perccel volt gyorsabb a 2. helyezettnél. Nagyon jó ez kezdésnek, reméljük valami hasonlóval tudja folytatni az évet.



Klausz Kristófék 5. helye is várakozáson felüli, nagyon okosan, biztonságosan felépítve gyorsról gyorsra javult és az utolsó körben a leghosszabb gyorson egy abszolút 3. helyet is hozva jöttek fel 5.-nek. Kristófnak újak a magyar pályák a sok külföldi versenyzés után és különösen azért figyelemre méltó a teljesítményük, mert valóban a megengedett pályabejárásból egy régi fejlesztésű autóval érte el ezt! Az autót árulja a csapat, és reméljük hamarosan már egy vadonatúj autóval vághat neki a futamoknak, amivel már a dobogót fogja tudni ostromolni véleményem szerint.
Vizelli Karcsiéknak még nagyon új volt minden, nem a legjobb ismerkedés az állandóan változó körülmények egy R5-ös autóhoz. Ennek ellenére, bár óvatos volt, mindenképpen kilométereket és tapasztalatokat akart gyűjteni, ebben a nagyon népes mezőnyben jó kezdés a 11. hely.

Köszönjük a Korda Racingnek, ismét remek autókat biztosítottak mindenkinek és nagyszerűen dolgoztak a versenyen!
Várjuk a Miskolc Rallye-t!!!


A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Kft, , Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Multikomplex Budapest Kft/CATA, RIWAX

Hajósi Miklós

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.