Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Március 13. 17:05, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Rendőrnek adta ki magát és bírságolt

Rendőrnek adta ki magát és bírságolt

Az 50 éves férfi rendőri intézkedést színlelve bírságolt meg egy nőt a nem megfelelő maszkviselés miatt. A Debreceni Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt indított eljárást.

A nyírmártonfalvai férfi 2021. március 11-én 14 óra körül megjelent a Hajdúsámsonhoz tartozó Martinkán egy élelmiszer boltnál, ahol – magát rendőrnek kiadva – a maszkviselés szabályainak be nem tartása miatt bírságolást színlelt, mely során négyezer forintot vett át a sértettől – közölte a rendőrség.

A férfi a hitelesség megtartása érdekében egy ál-rendőrigazolványt mutatott a nőnek és még egy telefonbeszélgetést is eljátszott a „feletteseivel”, majd a megszerzett négyezer forinttal és a kék-villogós kerékpárjával – amelyen egy bilincs is lógott – elhagyta a helyszínt.

A rendőrség munkatársai néhány órán belül elfogták az álrendőrt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett miatt indított eljárást az férfivel szemben és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során