Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Május 15. 19:26, vasárnap | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 13-án...

Rendőrkapitányság Celldömölk

A reggeli órákban egy budapesti lakos telefonon tett bejelentést, hogy Borgáta - fürdőn lévő nyaralója teraszáról az éjszaka folyamán ismeretlenek elloptak egy 25.000 Ft értékű asztalt.

Néhány perccel éjfél után egy pápai férfi személygépkocsival közlekedett Ostffyasszonyfa felől Kemenesmihályfa irányába, mikor Ostffyasszonyfa határában a magas fűből az úttest bal oldaláról egy őz ugrott eléje. Az ütközést elkerülni nem tudta, a baleset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár kb. 100.000 Ft.

Rendőrkapitányság Sárvár

A hajnali órákban az OMSZ diszpécsere telefonon jelentette, hogy Nick külterületén közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy beledi lakos a tulajdonát képező személygépkocsival közlekedett Uraiújfalu irányából Nick felé. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérkezve a nedves aszfalton megcsúszott, elvesztve az uralmát járműve felett a jobb oldali útpadkára letért, majd a vízelvezető árkon keresztül a jármű egy mezőgazdasági területén állt meg. A baleset során a gépkocsi vezetője az előzetes orvosi vélemény alapján, 8 napon belüli könnyű sérüléseket szenvedett.

16 óra után érkezett a bejelentés, hogy 2011. május 10-én 08.00 óra és a bejelentés közötti időben ismeretlen személy lakatlevágás módszerével bement a Tompaládony külterületén lévő magtárba, és onnét 8-10 mázsa kukoricát tulajdonított el. Lopási kár: 60.000 Ft, a rongálási kár: 10.000 Ft.

A délután folyamán ismeretlen személy az általa vezetett motorkerékpárral közlekedett Sárvár térségében, a 84-es főút felől Sárvár irányába. Haladása során az előtte vele azonos irányba haladó sárvári lakos által vezetett személygépkocsi előzésébe kezdett, mely során a keze nekiütődött a személygépkocsi bal oldali külső visszapillantó tükrének. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.