Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Május 16. 22:15, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 14-én...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Egy nemeskeresztúri lakos telefonon tett bejelentést, hogy Nemeskeresztúrnál, a 84-es főút vasúti átjárójában ismeretlen személygépkocsi letörte mindkét félsorompót, majd megállás nélkül továbbhajtott Sümeg irányába. A szemtanú szerint, egy piros színű, feltehetően osztrák rendszámú gépkocsi törte le a félsorompókat, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Egy celldömölki lakos telefonon tett bejelentést, hogy Celldömölk, Hegyi utcában elvették a táskáját a benne lévő 42.752 Ft-tal. Megállapítást nyert, hogy a bejelentő a Hegyi utcában lévő buszváró padján ült, amikor két celldömölki nő beszélgetésbe elegyedett vele. Távozásuk után a kerékpárral közlekedő nő visszatekert a sértetthez és a padon lévő táskáját a benne lévő pénzével felkapta és elment vele. A pénzt kivette a táskából és az üres táskát a kb. 70 méterre lévő templom kerítésénél eldobta. Az eltulajdonított pénzből 4.000 Ft megkerült.

Rendőrkapitányság Sárvár

A késő esti órákban egy sárvári lakos telefonon bejelentette, hogy Sárváron, a Batthyány utcában közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy sárvári lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Sárvár belterületén a Batthyány utcában a körforgalom felől az Ady u. irányába. Haladása során a Batthyány u. 31. számú lakóház előtti útszakaszon felhajtott az úttest közepén lévő járdaszigetre, majd az azon lévő mindkét közúti jelzőtáblát kidöntötte, majd az úttest szélére húzódva megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem törtét. A gépkocsivezető részéről ittasság gyanúja merült fel.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.