Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Február 26. 13:42, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Rettenet! A nőt mintha élve eltemették volna

Rettenet! A nőt mintha élve eltemették volna

Nekiment egy billencs, amikor megállt az autópályán.

Egy tíztonnás teherautó teljes rakománya ráborult arra az autóra, amelyben Jin Min Tai utazott. A nő negyven percig volt a gyorsan kötő sár foglya.

Elevenen eltemették - ezt gondolták a baleset helyszínére érő tűzoltók, amint megpillantották a több tonna kiömlött, sűrű sarat, és az annak súlya alatt összezúzott, valaha autónak épített roncsot...

A 35 éves Jin Min Tai és barátja, a 39 éves Lok Van a balesetet megelőző másodpercekben döbbent rá arra, hogy rossz irányban haladnak az autópályán Fucsien tartomány székhelye, Fucsou város közelében. Úgy döntöttek, nem várnak a következő kijáratig, hanem megfordulnak akkor és ott. Jin Min Tai rálépett a fékre - és a következő pillanatban hátulról beléjük rohant egy tíztonnás teherautó, amelynek rakománya - egy építkezésről kitermelt, sűrű sár - mind az autóra fröccsent.

A férfi utasnak sikerült kimásznia a massza súlya alatt beszakadt tető résén át, barátnője azonban a roncs foglya maradt. A kiérkező tűzoltók elkezdték eltakarítani a sarat, abban a hitben, hogy a nő bizonyosan belehalt a balesetbe, de ekkor nyöszörgést hallottak a kupac mélyéről... végül negyven perc megfeszített munka után sikerült kiszabadítani a rémült sofőrt, aki néhány karcolással és zúzódással megúszta a borzalmas kalandot.

(Egyes híradások szerint a teherautó nem építkezésről kitermelt sarat, hanem bekevert cementet szállított)

Kínában hagyománya van az autókat összezúzó közúti baleseteknek. Általában rosszul rögzített konténerek zuhannak le félpótkocsikról, de van, hogy egyszerűen ráborul a teljes szerelvény az autóra. Érdekes módon magas ezeknek az eseteknek a túlélési rátája - vagy csak a hepiendes hírek jutnak el Európába. És hogy hogyan néz ki élőben egy ilyen baleset, azt itt megtekintheted - az Egyesült Államokban történt balesetben ugyancsak nem halt meg senki.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.