Városlista
2023. június 11, vasárnap - Barnabás

Hírek

2012. Március 31. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Robbie Williams apa lesz!

Robbie Williams apa lesz!

A 38 éves énekes hivatalos blogján jelentett be a nagy hírt. Állítólag zokogott a meghatottságtól, amikor az első ultrahang felvételen meglátta az apró kis jövevényt.

"Elárulok egy óriási titkot, amit nem bírok tovább magamban tartani: Ayda és én mami és papi leszünk. Szexeltünk! Működik! Már azt is kitaláltuk, hová jár majd óvodába a kismanó. Szerelmes vagyok az mami hasában növő csöppségbe. Alig várom, hogy apa legyek. Na, már sírok is? - írta, az amúgy gyakran kissé cinikus énekes.

A pár 2010-ben kötötte össze hivatalosan is az életét, négy év ismeretség után. A feleség már régóta szeretett volna gyerekek, de Robbie sokáig vonakodott: "Tartok tőle, hogy nem lennék olyan jó apa, mint kellene. Szörnyen önző vagyok és magamon kívül senkivel sem törődöm. Eddig mindig azt csináltam amit, ahol és amikor akartam"- nyilatkozta három évvel ezelőtt a sztár. A mostani blogbejegyzése alapján azonban úgy tűnik, felesége, Ayda meggyőzte arról, érdemes belevágnia az apaságba.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 09. 09:34, péntek | Bulvár

Áradás miatt egy szigeten rekedtek kirándulók a Rábán, tűzoltók segítettek rajtuk

A Rába vízszintjének emelkedése miatt bajba jutott embereket menekítettek ki egy szigetről a tűzoltók a Vas vármegyei Rábagyarmatnál.

2023. Június 07. 10:14, szerda | Bulvár

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.