Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Június 19. 11:15, csütörtök | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós | Fotók: Pánya Péter

Salakra fel, avagy porolj, ha tudsz!

Salakra fel, avagy porolj, ha tudsz!

KZ Invest kupasorozat az idén második alkalommal 2014.06.22.-én a debreceni Gázvezeték úti salakmotorpályán.

A kupasorozat 3. állomása lesz és ezen a helyszínen idén a második alkalommal rendezik meg a sikeres autóversenyt. A versenyen amatőrök és profik is egyaránt részt vehetnek és részt is fognak venni.

A nagy sikerre való tekintettel visszatér a nyári versenyek közé a Gázvezeték úti pálya. A hangulat, a milliő, a parázs csaták egy jól szervezett versenyen, ami jellemezte mindig is ezen, kelet-magyarországi rendezvényt!

A versenyre maximálisan 130 versenyző nevezését fogadják el a szervezők. Nagyon nagy az érdeklődés, tehát aki szeretne részt venni, ezen a fergeteges arénahangulatú versenyen az ne habozzon!

Az időjárás remélhetőleg kegyeibe fogadja a versenyzőket, és kilátogató nézőket egyaránt, de az eső sem jelent akadályt, hiszen a csúszós oválon még látványosabb a verseny.

A versenyzők többsége a BMW típussal képviselteti magát a salakshow-n, ami igen nagy látványt jelent a közönségnek, de a bajor márka mellett a Ladák is nagy számban lesznek a rajtvonalnál!

A nézők között értékes ajándékokat fognak kisorsolni a szervezők és a belépőjegy mellé a verseny egyik támogatója fogja biztosítani a hűsítőt, fagylalt formájában.

Tehát Június 22.-én vasárnap Debrecen Salakmotorpálya!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.