Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Szappanoperát készít Jáksó László

Szappanoperát készít Jáksó László

Jáksó László szappanoperát készít a közmédiával, Marslakók címmel. A szerződést már aláírták, a sorozatot jövő év elejétől láthatják a nézők a közszolgálati csatornán.

"Nem rakom egyiket sem a másik alá, vagy fölé, ez egyszerűen más. Amíg a már megszokott sorozatokban néhány száz rész alatt nyeri vissza látását a főhős, addig nálunk jóval gyorsabban zajlanak majd a cselekmények" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető, aki saját életéből és munkatapasztalataiból merített ihletet.

"Véletlenül sem mondanám azt, hogy nem jól végzik a dolgukat a jelenleg futó szappanoperák készítői, sőt! Ők hatalmas tudású emberek, de ezt a nézettségük is bizonyítja. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy más csatornák nézői, akik már megszoktak egy bizonyos sorozattípust, átpártolnak hozzánk" - tette hozzá Jáksó.

"Mi pusztán arra vagyunk kíváncsiak a közszolgálati médiával, hogy milyennek kell lennie annak a sorozatnak, ami 2011-ben indul. Mérőben új dolgokat szeretnénk megmutatni a nézőknek ebben a műfajban. Amit el tudok most árulni, hogy sokkal gyorsabb és fiatalosabb lesz!" - mondta.

STOP

Címkék: jáksó lászló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.