Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 15. 15:05, kedd | Helyi

Szökőkút téli álom előtt

Szökőkút téli álom előtt

Celldömölkön a vadonatúj szökőkút rövid időre a próbaüzemelése közben megcsillanthatta szépségét a parkba látogatók előtt.

Látványelemként a felújított Szentháromság tér és a város igazi büszkeségévé válhat a frissen elkészült szökőkút. Csobogókkal és vízköpőkkel tűzdelve, középen 8-9 méteresre is felkúszó vízoszlopával, látványos fénytechnikát használva, különleges élménnyel gazdagítja majd a környékén pihenőket, sétálókat. A nyolcvanas években készült szökőkút (a Kemenesaljai Művelődési Központ és a kilencemeletes között) mellé tervezték azt a szoborpárt, amely most a Szentháromság téren elkészült szökőkutat ékesíti.

Próbaüzemelésének napján, még a téliesítés előtt utoljára, megcsodálhattuk a szép és csodás új szökőkút működését. Ezen a hideg, fázós napon a déli órákban szikrázva tört meg a verőfényes napsütés a csobogó vízcseppeken. Reméljük tavasszal már kevesebb kabáttal és sokkal több napsugárral várjuk majd, hogy végre újra működhessen és csobogásával vidámságot csaljon a hétköznapjainkba.

Szökőkút téli álom előtt

Szökőkút téli álom előtt .--- sötétben

Címkék: Celldömölk

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén