Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Október 26. 20:49, hétfő | Helyi

Szomszédoltak a celli focisták

Szomszédoltak a celli focisták

Jánosháza VSE - Celldömölki VSE 0-1 (0-0)
Gólszerző: Sinka G.
Kiállítva: Enyingi M. Celldömölki VSE

Szombaton a „szomszédba”, Jánosházára szólította a sorsolás a Celldömölki VSE labdarúgó csapatát, megyei bajnoki labdarúgó mérkőzésre. A találkozó esélyese a vendég együttes voltak, hiszen 10 mérkőzés után 28 ponttal álltak az első helyen, míg vendéglátóik csak 16 pontot szereztek. Az is növelte a celliek esélyét, hogy ők már negyvenhétszer kényszerítették rúgott góljaikkal az ellenfeleiket középkezdésre, míg a hazaiaknak ez csak tizenhatszor sikerült. Jánosházán a hétvégén volt a búcsú, a hazai csapat bizonyára szeretett volna ez alkalommal szép búcsúi ajándékkal, győzelemmel, örömöt szerezni szurkolóinak. Az előmérkőzésen a celliek ifi csapata 11-0-ra verte a hazaiak hasonló korú csapatát, s ez bizony már jelezhette, hogy kettős győzelemmel fejezik be délutánt a vendégek. Koman Vladimir a bajnokságot vezető együttes szakvezetője a Heiner – Vajda, Varga, Györkös, Enyingi M. – Győrvári, Manganelli, Szép, Németh, Boda összeállítású csapattal kezdte a mérkőzést., mint egy 100 néző előtt.Ragyogó ősz napsütésben kezdtek a csapatok, s ahogy az várható volt a celliek voltak a kezdeményezőbbek. A hazaiak csak gyors ellentámadásaikkal igyekeztek eljutni Heiner kapujáig, azonban ez ritkán sikerült nekik. Érdekes volt, hogy a celliek is kapkodta, s talán ennek is volt köszönhető, hogy a kínálkozó gólszerzési lehetőségeiket elkapkodták. Egy alkalommal ugyan egy szabadrúgás után a jobb felső saroknál csattant labda, de utána nem volt középkezdés. A második játékrészben ugyanott folytatták a csapatok, ahol az elsőt befejezték. A vendégek továbbra is nyomás alatt tartották a hazai együttest. Koman mester cserékkel próbálta felfrissíteni a csapatot, így Piri, Bodor, Gorács és Horváth is pályára léphetett. Aztán amikor a hazaiak, Krisztián feliratú mezt viselő kapusa lábbal hárította Németh büntetőjét, a vendégszurkolók is nyugtalanok lettek. Ez a nyugtalanságuk fokozódott, amikor a játékvezető egy tömegjelenet után piros lappal csökkentette a vendégek létszámát. Kis idő múlva azonban megnyugodtak, miután Sinka lövése után a labda egy védőn megpattanva, a hazai kapuban kötött ki. A hátra lévő időben a két csapat még próbálkozott, de az eredmény már nem változott. Összegezve, a játék képe alapján, ha nehezen is, de megérdemelten nyert Celldömölk.
Koman Vladimír edző: A helyzeteink alapján már az első félidőben már meg kellett volna nyernünk a mérkőzést.
Balázs Béla SE elnök: Az első játékrészben kihagytuk a gólszerzési lehetőségeinket. Ezzel saját magunknak nehezítettük meg a meccset.

-IS-

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.