Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Március 14. 12:09, hétfő | Helyi
Forrás: SziSzi

Táncos lábak dobbantak a KMKK színháztermében

Táncos lábak dobbantak a KMKK színháztermében

Március 13-án az akrobatikus rock and roll szerelmesei vették birtokba a Kemenesaljai Művelődési Központ épületét

Vasárnap került megrendezésre Celldömölkön, a Kemenesaljai Művelődési Központban a “Rocky-Dilly” Kupa, az akrobatikus rock and roll klubközi utánpótlás táncverseny. 12 kategóriában, több, mint 100 táncos talpa alatt dobbant a színpad a 11 órakor kezdődő megmérettetésen.

A helyi egyesület táncosai mellett érkeztek versenyzők Ikervárról, Szelestéről, Táplánszentkeresztről, Szombathelyről, Káldról, Gércéről, Tanakajdról, Őriszentpéterről, Sárvárról, Hegykőről, Zalalövőről, Mosonmagyaróvárról és Pápáról.

A színvonalas versenyszámokat a Rocky Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club kimagasló eredményeket elért versenyzőinek bemutatói színesítették, színpadra lépett a Dumás Team, Hegedűs Fanni és Visnyovszky Gergő, Poór Melánia és Lakics Zoltán, valamint Hegedűs Hella és Bódai Balázs.

A klubbközi versenyek során először került megrendezésre a Táncos - Szülő "kategória" , ahol 10 bátor páros mutatta be tudását a szakértő zsűrinek. Ebben a kategóriában mondanunk sem kell, minden induló dobogós helyen végzett.

A rendező egyesületről bővebb információt a következő oldalon találhatnak az érdeklődők: http://rockydilly.hu/

A szervezőknek és résztvevőknek gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Címkék: KMKK, Rocky Dilly, verseny

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.