Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 26. 14:34, csütörtök | Belföld
Forrás: storyonline.hu

Távozott a nagy nevettető

Távozott a nagy nevettető

A tévézés történetének egyik legkedveltebb sztárját ragadta el a halál, ugyanis Sherman Hemsley távozott az élők sorából.

Kedden holtan talált rá Sherman Hemsley-re ápolónője. A hölgy először azt hitte, hogy a Golden Globe-jelölt komikus csak szunyókál, de sajnos már nem lehetett felébreszteni. A mentősök szerint csak kacsa az a pletyka, hogy megölték, ugyanis álmában érte utol a vég, nem szenvedett, és természetes halált halt. Hetvennégy esztendő adatott meg neki.

Hemsley a hetvenes években lett Amerika egyik kedvenc sorozatsztárja, amikor elindult a Jeffersons. Az általa életre keltett George Jefferson a televíziózás történelmének egyik legendás karaktere, akit Sherman körülbelül egy tucatnyi másik szériában is megformált. Visszatérő szereplő volt a Kaliforniába jöttem-ben, de feltűnt a Szerelem hajóban, az Alkonyzónában, az Ámenben, és rengeteg vígjátékban. A színjátszás mellett énekesként szintén nagy karriert futott be. A táncmozdulatait a mai napig sokan utánozzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk