Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 10. 07:27, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Tréler ütközött az M6-oson, az M1-esen pedig felborult egy autószállító

Tréler ütközött az M6-oson, az M1-esen pedig felborult egy autószállító

Autószállító tréler és személyautó ütközött össze az M6-os autópályán Dunaújváros térségében, az M1-es autópályán pedig felborult egy autószállító tréler vontató.

A Pécs felé vezető oldalon, a 73-as kilométernél történt baleset során a trélerről egy autó a sztráda Budapest felé vezető oldalára esett – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel kedden késő este.

A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik elvégezték a műszaki mentést.

Ugyancsak kedden késő este az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán szalagkorlátnak hajtott egy autószállító trélert vontató kocsi a 127-es kilométernél. A tréler az oldalára borult.

A helyszínre riasztott győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. Az autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kellett számítani – közölte az OKF.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.