Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. November 08. 11:38, kedd | PR
Forrás: (x)

Új eszközt mutatunk, amivel gyerekjáték egy kép felrakása a falra!

Új eszközt mutatunk, amivel gyerekjáték egy kép felrakása a falra!

Őszi dekoráció? Friss kép a családról? Elkészült a puzzle, amin régóta dolgozol? Falra velük, de gyorsan! Van egy új eszköz, ami fúrás nélkül is lehetővé teszi egy kép felrakását a falra pillanatokon belül.

Egy unalmas falfelület dekorálására rengeteg lehetőség és ötlet adódik, de sokszor állja utunkat a probléma: hogyan történjen a rögzítés? Tiplivel és csavarral a legbiztosabb, de fúró nem minden családban van, szögekkel meg könnyen sérülhet a vakolat. Mindezeket a problémákat megoldja és a kép felrakását a falra gyerekjátékká teszi egy újfajta öntapadós rendszer, amire bátran rábízhatjuk értékes képeinket is.

Mi ez az új rendszer?

Az állítható öntapadós szög nem egyszerűen egy ragasztós hátlappal ellátott kampó, hanem egy okos rendszer, aminek segítségével könnyedén a megfelelő helyre és magasságba igazíthatod a falra kerülő képeket.

Sok esetben azért is macerás egy kép felrakása a falra, mert a keret szélessége miatt nehezen kimérhető, hogy a végén a kép felső síkja pontosan hová kerül.Egymás mellett lógó képek esetén pedig úgy igazán esztétikus a látvány, ha a felső sík pontosan egy vonalra illeszkedik.

Ezt a gondot oldja meg az állítható öntapadós szög. Azon túl, hogy megspórolja a fúró bevetését, az állítható végső magasság kezelni tudja a keret vastagságából adódó problémákat is.

Így fogj neki a kép felrakásának a falra!
Keresd ki a szabad falfelületen az ideális helyet a képnek és jelöld be halványan ceruzával, hová kell kerülnie a keret felső síkjának! Mérd meg az akasztó helyét és ennek függvényében határozd meg az öntapadós szög helyét.

Felragasztás előtt alaposan tisztítsd meg a falat, hogy pormentes legyen. Ha nedves ruhával törlöd át, akkor várd meg a teljes száradást is, hogy valóban tartósan tudjon tapadni az öntapadós ragasztóréteg.

Húzd le a ragasztócsíkról a zárószalagot és helyezd fel a falra az öntapadós szöget, majd nyomd rá alaposan a felületre. Adj neki néhány másodpercet, hogy erősebb kötés alakuljon ki, majd hagyd néhány percig pihenni a falon.

Ezt követően helyezd fel a képet az akasztóra. Ha a keret nem a megfelelő magasságban áll, akkor igazítsd az öntapadós szög magasságát és helyezd a végleges helyére a képet.

Címkék: öntapadós szög

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.