Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2022. November 08. 11:38, kedd | PR
Forrás: (x)

Új eszközt mutatunk, amivel gyerekjáték egy kép felrakása a falra!

Új eszközt mutatunk, amivel gyerekjáték egy kép felrakása a falra!

Őszi dekoráció? Friss kép a családról? Elkészült a puzzle, amin régóta dolgozol? Falra velük, de gyorsan! Van egy új eszköz, ami fúrás nélkül is lehetővé teszi egy kép felrakását a falra pillanatokon belül.

Egy unalmas falfelület dekorálására rengeteg lehetőség és ötlet adódik, de sokszor állja utunkat a probléma: hogyan történjen a rögzítés? Tiplivel és csavarral a legbiztosabb, de fúró nem minden családban van, szögekkel meg könnyen sérülhet a vakolat. Mindezeket a problémákat megoldja és a kép felrakását a falra gyerekjátékká teszi egy újfajta öntapadós rendszer, amire bátran rábízhatjuk értékes képeinket is.

Mi ez az új rendszer?

Az állítható öntapadós szög nem egyszerűen egy ragasztós hátlappal ellátott kampó, hanem egy okos rendszer, aminek segítségével könnyedén a megfelelő helyre és magasságba igazíthatod a falra kerülő képeket.

Sok esetben azért is macerás egy kép felrakása a falra, mert a keret szélessége miatt nehezen kimérhető, hogy a végén a kép felső síkja pontosan hová kerül.Egymás mellett lógó képek esetén pedig úgy igazán esztétikus a látvány, ha a felső sík pontosan egy vonalra illeszkedik.

Ezt a gondot oldja meg az állítható öntapadós szög. Azon túl, hogy megspórolja a fúró bevetését, az állítható végső magasság kezelni tudja a keret vastagságából adódó problémákat is.

Így fogj neki a kép felrakásának a falra!
Keresd ki a szabad falfelületen az ideális helyet a képnek és jelöld be halványan ceruzával, hová kell kerülnie a keret felső síkjának! Mérd meg az akasztó helyét és ennek függvényében határozd meg az öntapadós szög helyét.

Felragasztás előtt alaposan tisztítsd meg a falat, hogy pormentes legyen. Ha nedves ruhával törlöd át, akkor várd meg a teljes száradást is, hogy valóban tartósan tudjon tapadni az öntapadós ragasztóréteg.

Húzd le a ragasztócsíkról a zárószalagot és helyezd fel a falra az öntapadós szöget, majd nyomd rá alaposan a felületre. Adj neki néhány másodpercet, hogy erősebb kötés alakuljon ki, majd hagyd néhány percig pihenni a falon.

Ezt követően helyezd fel a képet az akasztóra. Ha a keret nem a megfelelő magasságban áll, akkor igazítsd az öntapadós szög magasságát és helyezd a végleges helyére a képet.

Címkék: öntapadós szög

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 08:25, péntek | PR

Felrobbantotta a TikTokot a VALMAR duó

A nemrégiben megjelent, Színvak című VALMAR-sláger egyik napról a másikra berobbant a köztudatba, alig 5 nap leforgása alatt 1 milliós nézettséget ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.