Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 02. 13:19, hétfő | Helyi
Forrás: (X)

Uniós forrásból fejlesztette vállalkozását a Vasi Balance Kft.

Uniós forrásból fejlesztette vállalkozását a Vasi Balance Kft.

Uniós forrásból fejlesztette vállalkozását a Vasi Balance Könyvviteli Szolgáltató Kft. (9754 Megyehíd, Kossuth u. 3.)

Bertalan Anitával, a cég ügyvezetőjével beszélgettünk.

- Mikor alakult a Kft., és milyen szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek?

A Vasi Balance Kft. 2008-ban alakult Megyehídon, fő tevékenységi körünk számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. Az elmúlt években a cég folyamatos fejlődést mutatott, mára hozzávetőleg 35 cég könyveléséért felel a vállalkozás. Ügyfeleink között található őstermelő, egyéni vállalkozó, de legnagyobb számban – mintegy 80%-ban - társas vállalkozások könyvelését végezzük. Jelenleg 2 alkalmazottal dolgozunk az ügyfelek teljes megelégedettségére. A Kft. szolgáltatásainak fejlesztése, a munkához szükséges infrastruktúra fejlesztése mára szükségessé vált, melyet egy sikeres pályázatnak köszönhetően nagyrészt Uniós forrásból sikerült megvalósítanunk.

- Milyen fejlesztések valósultak meg a LEADER forrásnak köszönhetően?

A beruházás több elemből tevődik össze. A vállalkozás további fejlődéséhez, a gazdasági helyzet okozta fennmaradáshoz, újabb sikerek eléréséhez szükségessé vált az új technológia importálása a vállalkozás életébe. Beszereztünk 1 db Survivor Office Pack-ot, mely minden olyan modern technológiai elemet tartalmaz, mely a könyvelési szolgáltatások elvégzését könnyűvé, biztonságossá teszi, hozzájárulva ezzel mind az ügyfelek, mind pedig a vállalkozás elégedettségéhez. Ezzel Kft. továbbra is biztosítani tudja versenyképességét, valamint erősítheti piaci pozícióját. Nagyon fontos, hogy az egyes vállalkozások milyen marketing stratégiát folytatnak, hiszen a marketing a vállalkozás széles körű megismertetését szolgálja, ami hozzájárul az ügyfélkör kiszélesítéséhez, a piaci megjelenés pedig elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez. Pályázatunk másik eleme ezért a marketingre irányul, vállalkozásunkat egy bemutatkozó cikkben, valamint egy weboldalba ágyazott banner készíttetésével próbáljuk meg folyamatosan a köztudatban tartani, mely 10 hónapon keresztül lesz elérhető.

- Milyen hatások várhatóak közvetlenül vagy közvetetten a fejlesztésnek köszönhetően?

A beruházás megvalósításával a Kft. közvetett célja az, hogy a telephely fejlesztése megtörténjen. A beszerezni kívánt eszközökkel az eddig is végzett tevékenységet kívánjuk fejleszteni, ez a műszaki-technológiai fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy a Kft. az ügyfélkörét bővíteni tudja, így új partnerségeket alakíthasson ki. A beruházás hozzájárulna a vállalkozói színvonal emelkedéséhez, biztosítaná a munkavállalók életszínvonalának stabilitását,
emelkedését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.