Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 09. 08:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Várkonyi Andrea nem emel kezet a lányára

Várkonyi Andrea nem emel kezet a lányára

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislánya, Nóra vagány kis hölgy, aki miatt olykor össze kell ülnie a családi "válságstábnak". A TV2 népszerű híradósa nem tagadja: a gyermeknevelés nem könnyű feladat.

Úgy tűnik, nem esett messze az alma a fájától, ha Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányáról van szó. Nóra csupán négy és fél éves, ám már most látszik, hogy nem hétköznapi gyerek, sőt. A végletekig akaratos, és olyan érvelési, már-már szónoki adottságai vannak, hogy már most képes irányítani, sőt manipulálni a felnőtteket. "Kiváló a memóriája, borzasztóan kreatív, az improvizatív képessége pedig egyszerűen hihetetlen" - nyilatkozta a Bestnek Várkonyi Andrea.

A kis szőke királylány azonban nem csak e terén előzi meg korosztályát; ha valamit nem akarnak megengedni neki a szülei, akkor bizony nem elég neki csupán annyit mondani, hogy nem. Olykor össze kell ülnie a családi "válságstábnak", ha már nem bírnak a kis makrancos hölggyel. Andrea szerint a Gáborral közösen kiötlött megoldások eddig mindig jók voltak, és abban is egyetértenek, hogy soha nem emelnének kezet a kislányukra. "Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy megüssük a gyerekünket! Még jelképesen sem, erőből meg pláne nem! Hogyan tanítanánk meg akkor neki, hogy a problémákat nem erőszakkal oldjuk meg, ha mi pont ezt tennénk?" - vélekedik Andrea. De ha már mindkettőjük türelme elfogyott, mire kényszerülnek a szülők? Mindezt megtudhatják a Best legfrissebb számában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.