Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Képek | Közélet

Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön

2017-12-21 18:07:14

Fotók a "Celldömölk vasútállomásnál P R parkoló és autóbusz-várakozó építése" elnevezésű beruházás ünnepélyes átadásáról.
2017. ecember 20-án, délelőtt 11 órakor került sor az ünnepélyes átadásra.
Celldömök Város Önkormányzata, a Magyar Államvasutak Zrt. és az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közös projektjeként készült el a most átadott parkoló és autóbusz-várakozó.
Köszöntőt mondott Fehér László, Celldömölk város polgármestere, majd Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke, Veszprémi László, a MÁV Zrt. üzemeltetési vezérigazgató-helyettese, valamint Papp László, az ÉNYKK Zrt. vezérigazgatója méltatta a beruházást.

Avatóbeszédet Ágh Péter országgyűlési képviselő mondott.

A város nevében a beruházást átvette Söptei Józsefné, Celldömölk Város Önkormányzatának alpolgármestere.

Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön
Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön Parkoló és autóbusz-várakozó átadás Celldömölkön