Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Képek | Közélet

Téltemető Celldömölkön

2018-02-13 20:21:19

Téltemetőre hívtak a celldömölkiek kicsiket és nagyokat ezen a kellemes februári vasárnapon. A jó hangulatról Ziembicki Dóra gondoskodott. Énekelt az aprónépnek és a felnőtt tavaszváróknak is. A télűző máglya idén először lobbant fel a celldömölki Szentháromság téren. A korábbi téltemetőket a város határában tartották a jó időre áhítozó közönségnek.
Úgy tűnt az ide máglya tüze messzire zavarja a hideg fuvallatokat, de aztán hétfőn bizony újra /de talán utolsó erejével/visszatért a tél.
A nagyobb sikerért talán minden héten gyújtanunk kellene egy máglyát.

Téltemető Celldömölkön
Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön Téltemető Celldömölkön